• DUGULÁSELHÁRÍTÁS

    Igényes, gyors, minőségi

Duguláselhárítás

Előfordult Önnel, hogy nem folyt le a víz a mosogatóban vagy a kádban? Esetleg még rosszabb, és nem ment le a szennyvíz, mert eldugult a lefolyócső? Ezek mindig váratlanul és a legrosszabbkor történnek. A használat során folyamatosan lerakódott szennyeződések idővel eltömíthetik a szennyvízvezetéket.

Rövid határidővel vállaljuk dugulások elhárítását

Akár kültéren, akár beltéren legyen a probléma. Szakembereink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, ez idő alatt a dugulások különböző formájával találkoztak már. A dugulás és az azt okozó szennyeződés jellegétől függően különböző módszerrel kell megszüntetni azokat, szakembereink  tapasztalatukkal és a korszerű gépparkunkkal hatékonyan megszüntetik a problémát. Mind a tudásunkat, mind a szerszámainkat, eszközeinket folyamatosan bővítjük, frissítjük.

Duguláselhárítás gyorsan, garanciával

Ha baj van hívjon minket éjjel-nappal, hétvégén és akár ünnepnapokon is! Általában egy-két órán belül elkezdjük a duguláselhárítást! Mindig pontosan betartjuk a megbeszélt időpontokat és a munkát minden esetben nagy körültekintéssel végezzük. A duguláselhárítás során igyekszünk a lehető legkevesebb szennyeződést okozni, a munka végeztével takarítani és rendet csinálni, hogy a Megrendelőnek ezzel ne kelljen foglalkoznia.

Házi praktikák duguláselhárításra

Előzze meg a dugulást: ahol lehet használjon szűrőt, főleg a mosogatónál. Kisebb dugulások esetén próbálja meg a következőket:

  • mosogató és mosdó esetén a zsírlerakódás okoz problémát – ellenőrizze a szifont
  • kádlefolyó és padlóösszefolyó esetén elsődlegesen a haj és a szappanlerakódás okozhat dugulást

A boltokban kapható szerekkel bánjon óvatosan, nem megfelelő használat esetén nem hatásosak vagy még nagyobb kárt okozhatnak!

Kérjen ajánlatot online:

Duguláselhárítás

Az “Küldés” gomb megnyomásával hozzájárulását adja, hogy munkatársunk megkeresse a megadott elérhetőségeken, valamint elfogadja az Adatvédelmi Szabályzatunkat. Megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére semmilyen körülmények között sem adjuk át.

Rólunk mondták

Úgy gondoltam a gipszkarton fal nem lesz teljes értékű, nem tudok majd megfelelően polcot rögzíteni, de most hogy kész nagyon örülök neki mert látom, hogy tökéletesen tart és nem kellett napokig téglákat cipelni a 4. emeletre

H. BalázsBudapest