• ZÁRCSERE

    Biztonságának kulcsa az Ön kezében van!

Zárcsere

Egy zár az csak zár – gondolhatná, de ez így nem igaz. Ha ránézésre nem is tűnik fel, de nagy különbségek vannak a zárbetétek, azok biztonsági szintjük között. Ha szeretné, hogy egy betörő ne néhány másodperc alatt nyissa ki a lakását, akkor érdemes elolvasnia a zárbetétekről írt összegzésünket.

Az otthon őrzése – biztonsági zárbetét beépítése

Egy otthon többek között attól otthon, hogy biztonságérzetet ad. A legnagyobb betörésveszélynek kitett elemek az ablakok és ajtók, ill a bejárati ajtó. A betörések legnagyobb része megelőzhető jó minőségű, biztonsági aljtóval, és megfelelő biztonsági zárbetéttel. Sokan nem is gondolják, hogy egy biztonsági ajtó egy olcsó, egyszerű zárbetéttel felszerelve azonban könnyen feltörhető, így hatástalan a betörők ellen.

Bejárati ajtók esetén fontos a zárbetét minősége. Létezik a hagyományos zárakon kívül biztonsági, zárfésülés, magfúrás vagy savazás ellen védett zár is. Egy zárbetéttől nagyban függ a betörési kísérlet sikere. Egy egyszerűbb bejárati ajtóban egyszerű a zárbetét cseréje is, azonban komolyabb, több ponton záródó biztonsági ajtó esetén a zárbetét cseréje szakértelmet igényel. Fontos többek között, hogy a beépített hengerzár-betét ne lógjon ki az ajtó síkjából, különben fogóval elroppanthatják. Létezik törésvédelemmel ellátott betét, de az csak megfelelő beépítés esetén látja el funkcióját˙

Ha zárcserét rendel tőlünk, szakembereink kizárólag MABISZ (Magyar Biztosítók Szövetsége) minősítéssel ellátott, jó minőségű zárbetéteket építenek be. Ez fontos – a lakás védelmén túl – a garancia és a lakásbiztosítás miatt is. Előfordulhat, hogy házilag elvégzett zárbetét csere esetén egy zárnyitás módszerével történt betörés alkalmával nem fizet a biztosító, mert nem minősített szakember építette be a zárbetétet. Ráadásul egy hibás beépítést egy laikus nem vesz észre, egy betörő viszont azonnal.

Ha új lakásba költözött, ne felejtse el lecseréltetni zárait, mert lehet, hogy a korábbi tulajdonosok vagy bérlők közül többnek is van még kulcsa. Ne érje az a kellemetlen meglepetés, hogy mások kulccsal jutnak be lakásába!

Mondja meg milyen védelmet szeretne, mi ajánlunk hozzá megoldást

Nem kell tudnia a sok szakkifejezést, gyártót, mondja el milyen védelmet szeretne, és szakembereink segítenek a kiválasztásban. Ha nem szeretne több kulcsot, nagy kulcscsomót, akkor zárbetét rendszert is tudunk ajánlani. Ez un. főkulcsos rendszer, tehát a mesterkulcs egymagában nyitja pl. a bejárati kaput, a lakásajtót és a garázst, de a kertész egy alacsonyabb biztonsági szinttel rendelkező kulcs segítségével már csak a garázsba tud bemenni, az ő kulcsa a többi zárat nem nyitja.

A speciális zárakon kívül egyéb védelmi eszközöket is be tudunk építeni

Ha fokozott biztonságra vágyik, két féle, akár különböző zárat is fel tudunk szerelni bejárati ajtókra, tárolókra. Több féle hengerzár, cilinderzár beépítését vállaljuk. A zárbetét elé külső oldalra takarólemezt tudunk felszerelni, meg tudjuk erősíteni az ajtótokot  és az ajtólapot fém lemezzel, vagy akár ki tudunk alakítani ajtókiemelés elleni védelmet, fix vagy nyíló rácsot gyártunk méretre vagy hevederzárat is fel tudunk szerelni.

Elvesztette, vagy ellopták kulcsait és azonnali zárcserére van szüksége?

S.O.S ajtónyitás szolgáltatásunk keretében azonnal segítünk, hívja telefonszámunkat non stop! Szakembereink azonnal a helyszínre sietnek és megoldják a problémát.

Ezt vállalja a zárszerviz

Zárcsere és zárszerviz, régi zárak cseréje biztonsági zárra, hevederzár felszerelése egy- vagy kétszárnyú ajtókra, bejárati ajtókra, tárolókra Igény esetén fúrásálló, saválló biztonsági zárbetét beszerelését is vállaljuk, a lehető legnagyobb precizitással. Az Önnek megfelelő zár kiválasztásában és beszerelésében zárszerviz csapatunk segítségére és diszkréciójára számíthat.

Zárcsere és zárszerviz mellett kapuk automatizálásával és biztonsági rácsok készítésével is foglalkozunk, hiszen a biztonságos otthon mindenkinek jár. Garázskapu-automatizálás során a meglévő vagy új kapukra távirányítós kapunyitót szerelünk be, ill. alumínium kivételével vállaljuk fém szerkezetek, lépcsők, egyszerű vagy kovácsolt korlátok, kerítések, ajtók vagy előtető hegesztését, továbbá javítást és betörés utáni komplett helyreállítást is.

Ha rácsot vagy kaput szeretne csináltatni bejáratához, hívjon! Díjmentes helyszíni felmérés után egyedi árajánlatot adunk minden érdeklődőnek zárszerviz és egyéb témakörökben egyaránt.

A megoldás kulcsa az Ön kezében van! Rendeljen azonnal online!

Kérjen ajánlatot online:

Zárcsere

Az “Küldés” gomb megnyomásával hozzájárulását adja, hogy munkatársunk megkeresse a megadott elérhetőségeken, valamint elfogadja az Adatvédelmi Szabályzatunkat. Megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére semmilyen körülmények között sem adjuk át.

Rólunk mondták

Úgy gondoltam a gipszkarton fal nem lesz teljes értékű, nem tudok majd megfelelően polcot rögzíteni, de most hogy kész nagyon örülök neki mert látom, hogy tökéletesen tart és nem kellett napokig téglákat cipelni a 4. emeletre

H. BalázsBudapest

Csak ajánlani tudom őket, szépen vakoltak és festettek, összetakarítottak minden törmeléket, így feleségem is örült hogy nem kell vele bajlódnia.

K. IstvánBudakeszi